Beste wensen 2019

Beste,

Hebt u in 2018 deelgenomen aan onze activiteiten?
Dan hopen we u dit jaar weer te mogen begroeten want ons nieuw programma is klaar.
U kan het op onze website raadplegen.
De folders worden in de loop van januari op verschillende plaatsen verdeeld. We hebben weer hard ons best gedaan om een interessant aanbod voor te stellen. Wij nodigen ook mensen die onze vereniging nog niet kennen van harte uit om ons programma te overlopen. U vindt er beslist iets tussen dat u kan aanspreken.
Dit jaar doen we in samenwerking met onze sponsors een speciale actie. Als deelnemer aan een wandeling, fietstocht of voordracht krijgt u een telkens een lot. Op het einde van het seizoen zal een onschuldige hand nummers trekken. Daaraan zullen prijzen verbonden zijn.
We starten dit jaar met een wandeling op zondag 10 februari in Lapscheure waar we door het mooie landschap zullen stappen naar de plaats waar het dorp eeuwen geleden door het water werd verzwolgen. De Dodendraad uit WO I komen we niet meer tegen maar wel de krokussen die op het traject van de draad geplant werden. Ook de grauwe bunkers van de ‘Hollandstellung’ staan er nog als stille getuigen uit die tijd.
In Damme gaan we weer enkele uitzonderlijke tuinen bezoeken die anders niet zomaar toegankelijk zijn. We gaan ook op ontdekking in de Assebroekse meersen en in het Meetjesland. Wie meer wil weten over de Lieve, kan terecht op de fietstocht over dat thema.
Op een aangename manier de streek ontdekken doet u dus zeker en vast bij De Naturen Blomme!
Bekijk ons volledig programma op de website.
Het bestuur wens u nog een gezond en gelukkig 2019 toe met veel interessante activiteiten bij onze vereniging!
Dit bericht is geplaatst in Erfgoed. Bookmark de permalink.

1 Response to Beste wensen 2019

  1. Erna Willems schreef:

    Beste verantwoordelijken van ‘ De Naturen Blomme ‘,

    Gefeliciteerd met weer een prachtig programma. Mijn man Jozef en ikzelf, Erna Willems willen weer gaarne ingaan op jullie activiteiten alleen… wij hebben een drukke agenda… maar waar mogelijk komen we met heel veel zin en interesse af. Ik maakte jullie vereniging ook bekend aan een vereniging waartoe Jozef en ik behoren, namelijk Groen vzw. De leden toonden zich alleszins geïnteresseerd om ook eens een activiteit mee te maken.

    Blij dat we jullie organisatie leerden kennen,

    Erna – in naam ook van mijn man Jozef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.