Het Nieuwe Jaar

Het Nieuwe Jaar

Het bestuur en de gidsen van onze vereniging wensen u een gezond en gelukkig 2020 toe. Wij danken iedereen die vorig jaar deelnam aan onze activiteiten.  Voor dit jaar hebben we een gevarieerd programma uitgewerkt waar iedereen zijn gading in kan vinden.

We beginnen op 8 februari 2020 met onze Feestelijke Jaarvergadering in Zaal Rostune in Sijsele. U bent daar welkom van 18.30u tot 22.00u.  We ontvangen u met een gratis drank en hapjes.  Breng de tombola tickets mee die u kreeg als deelnemer aan onze wandelingen.  De trekking heeft die avond plaats.  Toegang enkel via inschrijving.

Op zondag 15 maart 2020 heeft onze eerste buitenactiviteit plaats met een wandeling in Lapscheure. De gids wacht u daar op aan de kerk om 14.00u. Wil u eens zien waar pastoor Heldenwijs in de kerktoren woonde begin de jaren 1700? Stapt u mee langs het verzwolgen dorp naar de plaats waar de Dodendraad stond?

Onze themawandelingen in Damme beloven ook interessant te zijn voor wie op een luchtige manier meer wil weten over erfgoed en cultuur. We vergeten zeker de natuur niet. En voor wie ook graag iets lekkers uit de streek proeft hebben we een dauwwandeling met royaal ontbijt en een Bruegelwandeling.  Bekijk ons programma op de site voor meer details.

De liefhebbers van bomen, bloemen en planten moeten uitkijken naar onze parkwandeling, tuinbezoeken of bomenwandeling.

Indien u De Naturen Blomme wil steunen in haar doelstellingen kan u een lidkaart aanschaffen. Kies uw bijdrage :

– gewoon lid : 2 €
– steunend lid : 10 €
– erelid : 50 €

Dit kan u betalen via overschrijving op de rekening  BE32 7360 3899 7502 van De Naturen Blomme.

We kijken ernaar uit om u te mogen begroeten op onze activiteiten!

Dit bericht is geplaatst in Erfgoed. Bookmark de permalink.