Nieuwsbrief

Prettige Eindejaarsfeesten en een goed begin

Dit jaar hebben we onze activiteiten afgesloten in het spoor van Napoleon.  Met deze wandeling bekeken we de geschiedenis van Damme door de bril van de Franse keizer en eindigden met een stevig drankje naar hem genaamd.

Doorheen 2022 hebben we ons best gedaan om een brede waaier aan wandelingen en een paar fietstochten te organiseren.  We danken alle deelnemers die ons telkens motiveerden om het beste van onszelf te geven.

Op dit elan willen we 2023 beginnen.  Op 11 februari bent u welkom vanaf 18u voor onze Feestelijke Samenkomst in Zaal De Lieve, Moerkerkebrug 10 te 8340 Damme (Moerkerke).

We ontvangen u daar graag met een natje en een droogje.  Het bestuur en onze gidsen hopen u talrijk te mogen verwelkomen.  Die dag stellen we ook ons nieuw programma voor de lente aan u voor en zullen onze brochures uitgedeeld worden.

De mensen die hun geschenkkaart ingediend hebben, zullen die dag ook een mand met streekproducten in ontvangst mogen nemen.

Wilt u ook aanwezig zijn op deze samenkomst?  Laat het ons weten via mail aan de.naturen.blomme@gmail.com  Laat ons ook de naam weten van de personen die eventueel met u zullen meekomen.

We wensen u Fijne Feesten en hopen u volgend jaar op onze activiteiten te ontmoeten!